Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Mart 2015 - 13:18 Yorum: 0

Trabzonspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları

Antrenmana sakatlıkları bulunan Cardozo, Yatabare ve Yusuf katılmadı

Trabzonspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları

TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 16 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde gerçekleştirilen ve basın mensuplarına 20 dakikası açık tutulan antrenmana sakatlıkları bulunan Cardozo, Yatabare ve Yusuf ile takımdan ayrı çalışan Constant katılmadı.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Cezayirli savunma oyuncusu Essaid Belkalem ise saha çalışmalarına başladı. Cezayirli oyuncu, Onur Recep Kıvrak ile bir süre koşu yaptıktan sonra tekrar kondisyon salonuna döndü.

Ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan bordo-mavili takımda futbolcuların da neşeli tavırları dikkati çekti. Trabzonsporlu oyuncular, ısınma ve topla koordinasyon çalışmasının ardından taktik çalışmaya geçti. Antrenmana 21 yaş altı takımından 6 futbolcu da katıldı. 

Trabzonspor, çalışmalarını bu akşam 18.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber