Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 14 Mayıs 2016 - 19:38 Yorum: 0

Trabzonspor’da Kritik Toplantı

Trabzonspor Yönetimi Kurulu, gelecek sezon takımı emanet edeceği teknik direktör ismi için kritik toplantıya giriyor.

Trabzonspor’da Kritik Toplantı

Trabzonspor Yönetimi Kurulu, gelecek sezon takımı emanet edeceği teknik direktör ismi için kritik toplantıya giriyor. Teknik Direktör Ersun Yanal ve Besnik Hasi ile anlaşmaya varan Başkan Muharrem Usta, yönetim kurulu kararından sonra Trabzonspor'un yeni hocasını kamuoyu ile paylaşacak.

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'a 7-0 mağlup olan Trabzonspor'da yönetim acil olarak İstanbul'da bir araya geliyor. Bu gece gerçekleşmesi beklenen toplantıda bordo-mavili yönetim gelecek sezon takımı emanet edeceği teknik direktörü belirleyecek. Ersun Yanal ve Besnik Hasi ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta iki teknik adamın ismini yönetim kuruluna sunacak. Yönetim kurulunda en fazla oyu alan teknik direktör, gelecek sezon bordo-mavili takımı çalıştıracak isim olacak.

Teknik Direktör Ersun Yanal ile bir kaç kez görüşen ve büyük oranda anlaşmaya varan başkan Muharrem Usta, yönetim kuruluna sunacağı ilk isimlerin arasında Ersun Yanal ismi yer alıyor. Yönetim kurulu içerisinde bazı isimlerin Yanal'a sıcak bakmamasına rağmen çıkacak olan karara göre hareket edilecek. Yabancı isimlerin başında ise Besnik Hasi yer alıyor. Besnik Hasi ismi de gelecek sezon Trabzonspor'u çalıştıracak isimler arasında ağırlıkta olan bir teknik adam. Yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında iki isimden birinin çıkma olasılığı çok yüksek olurken, herhangi bir aksilik veya farklı bir bilginin toplantıda gündeme gelmesi durumunda ise bordo-mavili kulüp diğer alternatif isimlere yönelecek.

İstanbul'da geniş katılımlı yapılacak olan toplantıda kulübün içinde bulunduğu mali durum ve yapılması planlanan projelerde masaya yatırılıp değerlendirilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber