Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 02 Aralık 2016 - 19:48 Yorum: 0

Trabzonspor’da Nevzat Aydın ile yollar ayrıldı

Bordo-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Sayın Başkan Yardımcımız Nevzat Aydın, daha önce Başkanımız, Teknik Direktörümüz ve scout ekibimiz...

Trabzonspor’da Nevzat Aydın ile yollar ayrıldı

Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ile yollar ayrıldı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Sayın Başkan Yardımcımız Nevzat Aydın, daha önce Başkanımız, Teknik Direktörümüz ve scout ekibimiz ile beraber yürüttüğü futbolla ilgili görevlerinden ayrılmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu yoğun gayretler nedeniyle Başkan Yardımcımız Nevzat Aydın'a çok teşekkür ederiz. Yeni görev dağılımında kulübümüze başka alanlarda katkı sağlamaya devam edecektir. Ayrıca scout ekibimizin sayısında düzenlenme yapılarak 4 kişilik bir grup halinde planlamaya gidilmiştir. Ekip ihtiyaç ve şartlara göre daraltılıp çoğaltılabilecektir. Bundan sonraki süreçte futbolla ilgili kararlar başkan, teknik direktör ve scout ekibi tarafından sevk ve idare edilecektir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber