Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 02 Nisan 2015 - 18:08 Yorum: 0

Trabzonspor'da Özyazıcı'ya ziyaret

Bordo-mavili kulüp Başkanı Hacıosmanoğlu, asbaşkan Başaran ile teknik direktör Yanal, hastaneden taburcu olan Özyazıcı'yı evinde ziyaret etti

Trabzonspor'da Özyazıcı'ya ziyaret

TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Asbaşkan Ali Kemal Başaran ile Teknik Direktör Ersun Yanal, geçen hafta evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldıktan sonra taburcu edilen eski teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı'yı ziyaret etti. 

Hacıosmanoğlu, Özyazıcı'nın, Trabzonspor camiası ve Türk futbolu için çok önemli bir isim olduğunu belirterek, "Bugün efsane hocamızı iyi bir şekilde görmek bizleri mutlu etti. Umuyoruz ki en kısa sürede tam olarak eski sağlığına kavuşacaktır. Biz Trabzonspor Kulübü olarak her zaman kendisinin yanındayız" dedi.

Teknik direktör Ersun Yanal da Özyazıcı'nın kaza haberinin kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek, "Neyse ki hocamız iyi durumda. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyoruz" diye konuştu.

Özyazıcı da ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek, bordo-mavili takıma başarılar diledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber