Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

Trabzonspor'da sakat oyuncuların durumu

Malili oyuncu Yatabare'nin gelecek hafta saha çalışmalarına başlayacağı, Yusuf Erdoğan'ın durumunun ise gelecek hafta başında yapılacak kontrollere göre belli olacağı bildirildi

Trabzonspor'da sakat oyuncuların durumu

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 16 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da sakat futbolcuların durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Fenerbahçe maçında sakatlanan Malili oyuncu Mustaphe Yatabare'nin gelecek hafta antrenmanlara başlayacağı belirtilerek, "Sağ uyluk kas tendon bileşkesinde grade 3A yırtık meydana gelen Yatabare’nin tedavisi ve özel çalışma programına devam edilmekte olup hafta sonu yapılacak kontrolden sonra önümüzdeki hafta ortası saha çalışmasına başlaması planlanmaktadır" ifadesine yer verildi.

Oscar Cardozo'nun sağ aşil tendonunda ağrı olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sol aşil tendonunda ağrı şikayeti olan Oscar Cardozo’ya aşil tendiniti tanısı konulmuş ve kendisine tedavi ve özel çalışma programı uygulanmakta olup, tedbir amaçlı bugün sabah yapılan antrenmana çıkartılmamıştır."

Açıklamada, sakatlıkları süren Essaid Belkalem, Yusuf Erdoğan ve Onur Recep Kıvrak'ın durumuna ilişkin ise şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe maçında sol uyluk arka adalesinde grade 3B yırtık meydana gelen Essaid Belkalem’in tedavisi devam etmekte olup, bu hafta koşulara başlaması öngörülmüştür. Oyuncunun tedavisi planlanan şekilde devam etmektedir. Fenerbahçe maçında ayak talus kemik içinde ezilme, çatlak meydana gelen Yusuf Erdoğan’ın tedavisi ve özel çalışma programı salonda devam etmektedir. Önümüzdeki hafta başında yapılacak kontroller neticesinde çalışma programı düzenlenecektir. Ön çapraz bağ operasyonu geçiren sporcumuz Onur Kıvrak’ın salon ve saha çalışmaları planlanan doğrultuda devam etmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber