Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Temmuz 2017 - 20:43 Yorum: 0

Trabzonspor’da yeni görev dağilımı yapıldı

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, yeni görev dağılımını yaptı.

Trabzonspor’da yeni görev dağilımı yapıldı

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, yeni görev dağılımını yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya gelen bordo-mavililerin yönetim kurulu, yeniden görev dağılımı yaptı. Daha önce yönetimden istifa eden Orhan İlarslan'ın yerine asil üyeliğe Yiğit Oğuz Duman getirildi. Kulüpte, Mali Sayman Prof. Dr. İsmail Yüksek, Mali Sayman Yardımcısı da Okan Alemdaroğlu oldu. Başkan yardımcılığından istifa eden Nevzat Aydın'ın da görevinden istifasının kabul edildiği ve yönetim kurulu üyesi olarak devam ettiği belirtildi.

Başkan Muharrem Usta yönetimindeki yönetim kurulunda yeni görev dağılımı şöyle oluştu:

"Ahmet Çubukçu (Asbaşkan), Önder Bülbüloğlu (Başkan Yardımcısı), Mehmet Yiğit Alp (Başkan Yardımcısı), Gençağa Meriç (Genel Sekreter), İsmail Yüksek (Genel Sayman), Okan Alemdaroğlu (Genel Sayman Yardımcısı), Gökhan Saral (Şenol Güneş Spor Kompleksi Koordinatörü), Coşkun Bülbül (Proje Geliştirme Koordinatörü), Emre Aksoy (Mali İşler Koordinatörü), Özer Bayraktar (Stadyum ve Tesisler Koordinatörü), Yiğit Oğuz Duman (Organizasyonel Gelişim ve İnsan Kaynakları Koordinatörü), Adem Beder (Amatör Branşlar Koordinatörü), Fatih Vardaloğlu (Mali İşler Koordinatör Yardımcısı), Erhan Çimşir (Alt Yapı Koordinatör Yardımcısı)."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber