Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Kasım 2014 - 13:53 Yorum: 0

Trabzonspor'dan "sarı - kırmızılı" taraftara teşekkür

Deplasmanda dün Galatasaray'ı 3-0 yenen Trabzonspor, maçta gösterdikleri centilmenlikten dolayı sarı - kırmızılı yönetim ve taraftara teşekkür etti

Trabzonspor'dan 'sarı - kırmızılı' taraftara teşekkür

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 yenen Trabzonspor, maçta gösterdikleri centilmenlikten dolayı sarı - kırmızılı yönetim ve taraftara teşekkür etti.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yönetim kurulumuzu ve takımımızı Arena Stadı’nda en iyi şekilde ağırlayan Galatasaray Yönetim Kurulu’na ve maç sonunda takımımızı Fair Play ruhu çerçevesinde centilmence alkışlayan Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederiz" denildi.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in sözleşmesinin feshedilmesi sonrası göreve gelen Ersun Yanal ile bu hafta deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 yenen Trabzonspor, 945 gün sonra "üç büyükler" karşısında galibiyet hasretine son vermişti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber