Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2016 - 11:48 Yorum: 0

Trabzonspor’dan Termalspor’a Transfer

Erzurum'un Süper Lig'deki tek temsilcisi Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor’dan Termalspor’a Transfer

Erzurum'un Süper Lig'deki tek temsilcisi Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı transfer çalışmalarını sürdürüyor. İç transferde oyuncularıyla birer birer sözleşme yenileyen Termalspor, dış transferde de etkili isimleri kadrosuna katıyor. Geçtiğimiz sezon transfer edilen sol kanat oyuncusu Ersin Aslan ile sözleşme yenileyen Termalspor, dış transferde de Trabzonspor'dan Mert Makasoğlu'nu renklerine bağladı.

Sol kanatta görev yapan, hızı ve atikliği nedeniyle "atom karınca" diye anılan Ersin Aslan'ın yanına transfer edilen Mert Makasoğlu da geçtiğimiz sezon Süper Lig ekibi Trabzonspor'da başarılı bir sezon geçirmişti.

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, Süper Lig için güçlü bir ekip oluşturmak istediklerini, bu nedenle transfer çalışmalarını titiz bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti. Başantrenör Ali Erzurumluoğlu'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerinin altını çizen Başkan Gülakar, "Erzurum'u ve Doğu Anadolu'yu Süper Lig'de en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu nedenle iddialı bir ekip oluşturmakta kararlıyız. Yaptığımız transferler takımımızın gücüne güç katacağı gibi, süper lig için de oldukça iddialı bir ekip oluşturuyoruz." dedi.

Trabzonspor'dan transfer edilen Mert Makasoğlu ile Başkan Abdullah Gülakar sözleşme imzalarken, iç transferde sözleşme yenileyen Ersin Aslan, As Başkan Halil Özcan, Baş Antrenör Ali Erzurumluoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akarsu'nun da katıldığı törende kendisini bir yıl daha Termalspor'a bağlayan imzayı attı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber