Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 07 Mayıs 2022 - 23:38 Yorum: 0

Trabzonspor’un şampiyonluğunu İsmail Türüt ile kutladılar

Karadeniz'in sevilen sanatçısı İsmail Türüt, Zonguldak'ta konser verdi. Trabzonspor'un şampiyonluğunun kutlandığı geceye katılan vatandaşlar horon oynadı.

Trabzonspor’un şampiyonluğunu İsmail Türüt ile kutladılar

Karadeniz'in sevilen sanatçısı İsmail Türüt, Zonguldak'ta konser verdi. Trabzonspor'un şampiyonluğunun kutlandığı geceye katılan vatandaşlar horon oynadı.

Zonguldak'ta Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde Karadenizli sanatçı İsmail Türüt konser verdi. Tır Parkı'nda gerçekleştirilen konsere çok sayıda vatandaş katıldı. Bazı vatandaşlar ellerindeki Trabzonspor bayrakları ile konsere katıldı. İsmail Türüt yaklaşık iki saat kaldığı sahnede Karadeniz Türküleri söyleyerek vatandaşlarla horon oynadı. Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, gecenin anısına sanatçı İsmail Türüt'e çeşitli hediyeler takdim etti. Ünlü sanatçı konser arasında hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini ise geri çevirmedi. Türüt, bir hayranına boynundaki Trabzonspor atkısını armağan etti.

Konser etkinlikleri çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler güvenlik önlemleri aldı. Siber polisler de broşür dağıtarak vatandaşları bilgilendirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber