Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

Trabzonspor'un yeni stat inşaatı

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akyazı Stadı'nın inşaat alanını gezdi

Trabzonspor'un yeni stat inşaatı

TRABZON (AA) - Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Mehmet Atalay, Trabzonspor'un yeni stat inşaat alanını gezdi.

Güneş ve Atalay, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Trabzon'da yapımına başlanan Türkiye'nin denize dolgu alanına yapılan ilk stadını ziyaret etti.

Güneş, burada yaptığı açıklamada, Akyazı Stadı'nın tamamlandığında Türkiye'nin en önemli spor alanlarından biri olacağını ifade etti. 

Akyazı Stadı'nın bugünlere gelmesinde Mehmet Atalay'ın çok büyük emeklerinin olduğunu vurgulayan Şenol Güneş, "Stat tamamlandığında Trabzon, çok önemli bir tesise sahip olacaktır" dedi.

Atalay ise Akyazı mevkisinde deniz dolgu alanında yapımı devam eden 41 bin 461 seyirci kapasiteli statta çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Trabzon’un önünü açacak projeleri hayata geçirmek istediklerini belirten Atalay, "Trabzon'dan sayısız efsane sporcular yetişti ve yetişmeye devam ediyor. Trabzon'da son yıllarda yapılan onlarca spor tesisi, çok daha fazla sporcumuzun başarılar yakalamasına katkı sağlayacaktır. Türk futbol tarihinin efsane futbolcusu ve antrenörü Şenol Güneş ile gezdiğimiz Akyazı Stadı'da bu açıdan çok önemlidir" diye konuştu.

Akyazı Spor Kompleksi'nin temel atma töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde, 24 Kasım 2013'te yapılmıştı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber