Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2016 - 10:53 Yorum: 0

Trafiğe kapatılan yolda toplu sünnet şöleni

Bursa'nın Mudanya ilçesinde trafiğe kapatılan yolda yapılan sünnet şöleni vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Trafiğe kapatılan yolda toplu sünnet şöleni

Bursa'nın Mudanya ilçesinde trafiğe kapatılan yolda yapılan sünnet şöleni vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 70 çocuğun sünnet edildiği şölene vatandaşlar akın etti.

Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği MUYAD tarafından organize edilen ve büyük bir katılımla gerçekleşen şenlikte sünnet çocukları mehter takımının marşlarıyla birlikte oluşturulan kortej eşliğinde Deniz Caddesindeki sünnet alanına kadar yürüdü. Mehter konseri sonrası Mudanya Müftüsü ve Mudanya'nın seçkin imamlarının okuduğu Mevlit ve ilahiler sonrası, MUYAD Başkanı Sahip Keçici misafirlerine hoş geldiniz konuşması yaptı. Keçici, "Çocuklarımızın ve ailelerinin sevinçlerini görmek için bir araya geldik. Bu mutluluğu birlikte paylaşmanın sevincini yaşıyoruz. Derneğimizin ilk etkinliği olan sünnet cemiyetimizin yanı sıra siz Mudanyalılara her konuda hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu cemiyetimize katlım sağlayan ve cemiyetimizin gerçekleşmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Katılımların en büyüğünü sağlayan ve her konuda yanımızda olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür ediyorum" diyerek duygularını dile getirdi.

Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal, "Gece demokrasi nöbetinde gündüz cemiyetlerdeyiz, bu günde geleceğin istikbali çocuklarımızın sünnet cemiyetindeyiz, kendilerini kutluyor bu güzel organizasyonu gerçekleştiren MUYAD yönetimini tebrik ediyorum" dedi.

Mudanya Müftüsü E.Mehmet Soylu, Sünnet geleneğinin İslamiyet'teki yeri konulu sohbetiyle ve insan sağlığı konusundaki önemine değinen konuşmasının ardından yaptığı dualar gündemde olan darbe girişimi sonrası şehit olanlara gönderildi. Sünnet cemiyetine maddi katkılarıyla destek olan kurum ve kişilere MUYAD plaketi verilerek kendilerine teşekkür edildi. Tören sonrası misafirlere hazırlanan yemeklerin ikram edilmesiyle sünnet şenliği sona erdi.

Trafiğe kapatılan yolda toplu sünnet şöleni

Trafiğe kapatılan yolda toplu sünnet şöleni

Trafiğe kapatılan yolda toplu sünnet şöleni

Trafiğe kapatılan yolda toplu sünnet şöleni

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber