Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 25 Kasım 2014 - 19:07 Yorum: 0

Trafik cezalarında çıta yükseldi: 333 Araca 72 Bin Lira Ceza

Malatya Emniyet Müdürlüğü asayiş ve trafik bülteninde yer alan bilgilere göre Malatya'da son 24 saatte 333 araca 72 bin lira ceza kesildi.

Trafik cezalarında çıta yükseldi: 333 Araca 72 Bin Lira Ceza

ARANMASI OLAN ŞAHISLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Hırsızlık, Basit yaralama ve diğer suçlardan (6) şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

KAYIP ŞAHIS

Çarmuzu ilçesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan F.C. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

NARKOTİK MADDE:

Çöşnük Mahallesinde, ekiplerimiz ihbar üzerine M.Y. isimli erkek şahsın üzerinde aramasında toplam 5.31 gr esrar maddesi geçirilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır.

İKAMETTEN HIRSIZLIK

Hidayet Mahallesinde İ.D. isimli bayan şahsın evinden bazı banka kartları ve 1000 TL paranın çalınması olayını gerçekleştiren şahıs/şahısları arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanmıştır.

MALA ZARAR VERME

Akpınar mahallesinde H.Ö. isimli erkek şahsın park ettiği aracının arka ve ön tarafında hasar olayının gerçekleştiren şahıs/şahısların arama/yakalama çalışmalarına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYIP ŞAHIS

Hacı Abdi mahallesinde ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan E.Ö. isimli bayan şahsın aranmasına ve adli işlemlere başlanılmıştır.

TAKSİRLE YARALAMA

Malatya genelinde meydana gelen 3 yaralamalı trafik kazasında; 3 vatandaşımız yaralanmıştır.

TRAFİK UYGULAMALARI

Trafik ekiplerince yapılan uygulamalarda 8 trafik kazasına müdahale edilmiş, 912 araç kontrol edilmiş, 333 araca 72.373 TL cezai işlem uygulanmış ve 8 araç trafikten men edilmiştir.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber