Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:36 ‘Mahzen-40’ operasyonunda tefecilik iddiası ile adliyeye sevk edilen şüphel...20:34 Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"20:22 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla yargılanan kuaföre tahliye20:22 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçağın kaldırılma çalışmala...20:19 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: “Bursaspor için sistem ol...20:08 AB çalışanları İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti20:07 Düzce’de yakalanan uyuşturucu satıcısı tutuklandı20:05 FÜ öğrencileri hipodromda mini konser verdi20:02 Eyüpsultan’da okul müdürünü vuran öğrenci tutuklandı19:59 Prof. Dr. Sami Güçlü’den Rektör Özölçer’e ziyaret19:57 Singapur’da eğitim uçuşu sırasında F-16 savaş uçağı düştü19:56 Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği19:56 Trafik değerlendirme toplantısı düzenlendi19:54 “Arılarım beni tanıyor” diyen bal üreticisi atletle arılarına bakım yapıyor19:49 Muşspor evinde hata yapmak istemiyor19:40 Görevi esnasında beyin kanamıs geçiren güvenlik görevlisi son yolculuğuna u...19:34 Bakan Özhaseki: “Depremden bu zamana kadar 76 bin kadar konutu teslim ettik...19:24 Kuşadası’nda İlçe Danışma Kurulu, ’gürültü kirliliği’ gündemiyle toplandı19:24 Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden 19 Mayıs temalı ödüllü yarışma19:23 Başkan Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu ile görüştü
Eğitim 29 Kasım 2021 - 13:03 Yorum: 0

Trafik Eğitim Parkı’nda eğitimler devam ediyor

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Trafik Eğitim Parkı'nda ilkokul 4.sınıf öğrencilerine yönelik Konya Trafik...

Trafik Eğitim Parkı’nda eğitimler devam ediyor

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Trafik Eğitim Parkı'nda ilkokul 4.sınıf öğrencilerine yönelik Konya Trafik Eğitim Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından teorik ve pratik trafik eğitimleri veriliyor.

Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Trafik Eğitim Parkında eğitimler yeniden başladı. SEDEP kapsamında 4. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan trafik eğitiminde öğrencilere temel trafik kuralları öğretilerek, trafik bilinci oluşturuluyor. Haftanın beş günü ilçe genelinde farklı okullara yapılan eğitimlerde 2 bin 500 öğrenci trafik eğitim alıyor. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğünde görevli polisler tarafından öğrencilere teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitimler pandemi koşullarına göre 15 Aralık'a kadar devam edecek. Eğitimler 2022 yılında ise Mart ayından itibaren başlayarak Haziran ayına kadar sürecek. Eğitime ilçe genelinde talep eden bütün okullar katılabiliyor.

"Trafikte saygı bilincini çocuklara aşılıyoruz"

Küçük yaştan itibaren trafik bilincinin oluşturulmasının önemine değinen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Trafik'te en önemli konulardan bir tanesi saygı. İnsanlar birbirlerine karşı saygılı olduğu sürece günümüzde yaşanan olumsuzluklardan hiçbiri yaşanmaz. Biz de Selçuklu Belediyesi olarak SEDEP kapsamında Konya İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte bu bilinci oluşturmaya çalışıyoruz. Çocuklarımıza burada verilen temel eğitimler onlarda bugün yaya, yarın sürücü olarak trafik bilincini oluşturmaya katkı sağlayacak. Ben burada eğitim alan öğrencilerimize, ailelerine, öğretmenlerine ve eğitim veren görevli polis arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber