Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

Trafik güvenliğini tehlikeye sokan sürücüye 25 gün hapis cezası

Samsun'da avukat Pınar Alaçamlı'nın, aracıyla seyir halindeyken selektörle ve el hareketleriyle kendisini "taciz" ettiğini öne sürerek hakkında dava açtığı kamyonet sürücüsü, "trafik güvenliğini kasten tehlikeye sokmak" suçundan 25 gün hapse mahkum edildi

Trafik güvenliğini tehlikeye sokan sürücüye 25 gün hapis cezası

SAMSUN (AA) - Avukat Pınar Alaçamlı'nın, otomobiliyle seyir halindeyken selektörle ve el hareketleriyle kendisini "taciz" ettiğini öne sürerek hakkında dava açtığı kamyonet sürücüsü, "trafik güvenliğini kasten tehlikeye sokmak" suçundan 25 gün hapse mahkum edildi.

Samsun 1. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Süleyman G. (45) ile müşteki Pınar Alaçamlı (26) ve avukatı katıldı.

Mahkemede söz alan Alaçamlı, yaklaşık 7 ay önce otomobiliyle Atakum mevkisinde seyir halindeyken çalışma nedeniyle yolun tek şeride düştüğünü, arkasından gelen kamyonet sürücüsü sanığın, tek şerit olmasına karşın kendisine selektör yaptığını belirtti.

Yolun 3 şeride çıkmasıyla yan şeride geçen sanığın, aracındaki bir başka kişiyle gülüşerek ve el hareketleriyle kendisini "taciz" ettiğini savunan Alaçamlı, "Sanıktan kurtulabilmek için sollamaya geçtim ancak bu sırada aracı ani şekilde sola doğru kırdı. Ani bir şekilde frene bastı. Kıl payı kaza olmadı. Sanıktan şikayetçiyim" ifadesini kullandı.

Sanık Süleyman G. ise suçlamayı kabul etmeyerek kasıtlı bir eylem yapmadığını öne sürdü.

Daha sonra kararını açıklayan hakim, sanığın "trafik güvenliğini kasten tehlikeye sokmak" suçundan 25 gün hapsine hükmetti. Hakim, hükmün açıklanmasının ise geri bırakılmasına karar verdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber