Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 09:43 Yorum: 0

Trafik Haftasına Eğlenceli Kutlama

Küçükçekmece Belediyesi'nin "Trafik Haftası" dolayısıyla düzenlendiği şenliğe katılan minikler, hem trafik kurallarını öğrendi hem gönüllerince...

Trafik Haftasına Eğlenceli Kutlama

Küçükçekmece Belediyesi'nin "Trafik Haftası" dolayısıyla düzenlendiği şenliğe katılan minikler, hem trafik kurallarını öğrendi hem gönüllerince eğlendi.

Trafik Haftası dolayısıyla Küçükçekmece Belediyesi Trafik Parkı'nda gerçekleştirilen şenliklere yüzlerce çocukla birlikte Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu da katıldı. Küçükçekmece'de yaşayan Suriyeli çocukların da katıldığı şenlikte, Besim Müftüoğlu çocuklarla sohbet ederek, Küçükçekmece Belediyesi Trafik Parkı'nı gezdi.

Şenlikte konuşan Besim Müftüoğlu, herkesin Trafik Haftası'nı kutlayarak, "Annelerimiz, babalarımız araca biniyor ve bir şekilde trafiğe çıkıyor. Hepimizin bir takım kurallara uymaya ihtiyacı var. Bizler de hayatı kolaylaştırmak için buradayız. Burada 26 bin 500 kişi eğitim gördü. 250 engelli öğrencimize de eğitim verdik. Burada bulunan polislerimize, hocalarımıza ben çok teşekkür ediyorum. Amacımız daha güzel bir Küçükçekmece. Bunun için çalışıyoruz" dedi.

14 yaşındaki Suriyeli Beyan Hüseyin, böylesine eğlenceli bir etkinliğe imza attığı için Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e teşekkür ederek, "Çok heyecanlı ve mutluyum. 2 buçuk yıl önce Suriye'den geldim. Türkçe şiir yarışmasında ikinci oldum. Başkanımızı çok seviyorum, Başkanımıza şiir okumak istiyorum" dedi.

Trafik Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde çocuklar, Hacivat-Karagöz, palyaço, uzun bacak, animasyon gösterileriyle eğlenceli vakit geçirirken, Küçükçekmece Belediyesi tarafından çocuklara halkalı şeker, kağıt helva ve pamuk şeker ikramları yapıldı. Ünlü sunucu Sezgin Maden'in esprili sunumuyla kahkahaya boğulan minikler, araçlara binerek trafik kurallarını uygulamalı öğrendi.

ARTIK İNTERNETTEN RANDEVU ALINIYOR

Küçükçekmece Belediyesi Trafik Parkı'nda 29 Nisan 2015 tarihinden bu yana 250 engelli ile 26 bin 500 öğrencinin yanı sıra bin 500 öğretmene uzman eğitmenler ve polis memurları tarafından trafik eğitimleri verildi. Küçükçekmece ilçesindeki tüm 6. sınıf ve anaokulu öğrencilerine eğitim verilen Trafik Eğitim Parkı'nda yoğun istek üzerine diğer ilçelerden öğrencilere de hizmet verildi. Küçükçekmece Belediyesi Trafik Eğitim Parkı'ndan çocuklarını faydalandırmak isteyenler www.kucukcekmecetrafikparki.com adresinden randevu alabilir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber