Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mayıs 2016 - 13:43 Yorum: 0

Trafik Kazalarında Hayatlarını Yitirenler İçin Lokma Hayrı Yapıldı

Nazilli'de Trafik Haftası nedeni ile trafik kazalarında kaybedilen kişiler ve yaşadıkları kazalar sonucu engelli kalan kazazedeler için belediye meydanında...

Trafik Kazalarında Hayatlarını Yitirenler İçin Lokma Hayrı Yapıldı

Nazilli'de Trafik Haftası nedeni ile trafik kazalarında kaybedilen kişiler ve yaşadıkları kazalar sonucu engelli kalan kazazedeler için belediye meydanında lokma hayrı düzenlendi.

Nazilli Kaymakamlığı, Nazilli Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Belediye Meydanında düzenlenen lokma hayrında gün boyu vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesi ile vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği lokma hayrında Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir kendi elleri ile vatandaşa lokma ikramında bulundu. Trafik haftası nedeni ile trafik kazalarında hayatını kaybeden kişiler ve yaşadıkları kazalar sonucu engelli kalan kazazedeler için Nazilli Belediye Meydanında düzenlenen lokma hayrında ayrıca mevlid-i şerif okunup dualar edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber