Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Temmuz 2016 - 09:08 Yorum: 0

Trafik kazasında ölen adamın organları 3 kişinin hayatını kurtardı

Bursa'da trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adamın ailesi organ bağışını kabul ederek 2 böbrek hastası ve 1 karaciğer hastasının hayatını...

Trafik kazasında ölen adamın organları 3 kişinin hayatını kurtardı

Bursa'da trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adamın ailesi organ bağışını kabul ederek 2 böbrek hastası ve 1 karaciğer hastasının hayatını kurtardı.

Bursa'da bir süre önce geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak Muradiye Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşen 66 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın organları bağışa uygun görülünce hastane yetkilileri aile ile iletişime geçti. Ailenin organ bağışını kabul etmesinin ardından gece saatlerinde gerçekleşen 5 saatlik bir operasyonla alınan iki böbrek ve bir karaciğer Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Organlar burada Sağlık Bakanlığının sıralama sistemi ile dağıtılarak hastalara umut olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber