Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ekim 2017 - 11:28 Yorum: 0

Trafik polislerine halkla ilişkiler ve iletişim semineri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik polislerine "Dijital Takograf", "Alkolmetre Kullanımı ve Alkol Denetimleri" ve "Trafik Denetimlerinde Halkla...

Trafik polislerine halkla ilişkiler ve iletişim semineri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından trafik polislerine "Dijital Takograf", "Alkolmetre Kullanımı ve Alkol Denetimleri" ve "Trafik Denetimlerinde Halkla İlişkiler ve İletişim" konularında seminer verildi.

Konuyla ilgili olarak Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından denetim faaliyetlerinin kalitesinin ve başarı seviyesinin artırılması çalışmaları kapsamında, trafiğin denetimi ile ilgili birimlerde görev yapan personelin bilgi ve becerilerini artırmak, günün değişen teknolojik şartlarına göre personeli bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla hizmet içi eğitim faaliyetlerinin gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, "Bu kapsamda 2017 Yılı Hizmet içi Eğitim Planı çerçevesinde,"25-29 Eylül tarihleri arasında "Geliştirme Eğitimi" adı altında, il merkezi ve ilçe teşkilatımızda trafik birimlerimizde görevli toplam 28 personele "Dijital Takograf", "Alkolmetre Kullanımı ve Alkol Denetimleri" ve "Trafik Denetimlerinde Halkla İlişkiler ve İletişim" konulu eğitimler verilmiştir. Düzenlenen tören ile İl Emniyet Müdürümü Dr. Ömer Urhal tarafından, eğitime katılan Emniyet personellerine sertifikaları verilmiştir. Malatya Emniyet Müdürlüğü olarak, çağın gerektirdiği yenilik ve durumlara hazırlayarak vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermek amacıyla çalışmalarımız devam etmektedir. Vatandaşımızdan beklentimiz hem kendilerinin, hem de diğer yol kullanıcılarının, can ve mal güvenliği açısından, trafik kurallarına uymalarıdır" ifadelerine yer verildi.

Trafik polislerine halkla ilişkiler ve iletişim semineri

Trafik polislerine halkla ilişkiler ve iletişim semineri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber