Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 12:38 Yorum: 0

Trafik Sergisi Açıldı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Karayolu Güvenliği Haftası nedeniyle Jandarma, Polis, Zabıta Trafik Timleri ve 112 Sağlık Ekipleri Cumhuriyet Meydanında...

Trafik Sergisi Açıldı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Karayolu Güvenliği Haftası nedeniyle Jandarma, Polis, Zabıta Trafik Timleri ve 112 Sağlık Ekipleri Cumhuriyet Meydanında sergi düzenledi.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve davetlilerin katılımıyla açılan sergide trafik ekiplerinin çalışmalarında kullandığı ekipmanlar gösterildi ve çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Bunun yanında vatandaşlara trafik kuralları ve güvenli trafik bilgilerini içeren çeşitli broşürler sunuldu. 112 Hızır Acil Servis ekipleri ise trafikte ambulanslara yol verilmesi ve bu duyarlığın artırılması konularında bilgilendirici broşürler dağıttı. Vatandaşların oluşturulan sergiye ilgi gösterdiği gözlendi.

Trafik Sergisi Açıldı

Trafik Sergisi Açıldı

Trafik Sergisi Açıldı

Trafik Sergisi Açıldı

Trafik Sergisi Açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber