Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 19 Ağustos 2016 - 11:58 Yorum: 0

Trafikte sola dönüş yasaklarına yenisi eklendi

Kent trafiğine alternatif çözümler üretmek isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki bazı kavşak ve caddelerde sola dönüşlere yasak...

Trafikte sola dönüş yasaklarına yenisi eklendi

Kent trafiğine alternatif çözümler üretmek isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki bazı kavşak ve caddelerde sola dönüşlere yasak getiriyor.

Bu bağlamda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararı ile Fevzi Çakmak Bulvarı ile Nükhet Celal Ersoy Caddesi ve Mahmut Ersoy Caddesi kesişiminde, Fevzi Çakmak Bulvarı üzeri Tugay istikametinden gelerek sola Mahmut Ersoy Caddesi'ne ve Kalyon Kavşağı istikametinden gelerek sola Nükhet Celal Ersoy Caddesi'ne dönüşler yasaklandı.

Yine kent merkezindeki trafik akışını iyileştirmek amacıyla "Ulaşım Master Planı" projeleri kapsamında, Nükhet Celal Ersoy Caddesi ile Ali Nadi Ünler Caddesi kesişimin de ise, Nükhet Celal Ersoy Cadesi'nden sola Celal Doğan Parkı istikametine ve Duisburg Bulvarı istikametine gelerek Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'ne dönüşler 20 Ağustos tarihden itibaren yasaklandı.

Bu nedenle, vatandaşların ve araç sürücülerinin mağdur olmaması için bu yollarda yapılan yeni düzenlemeye göre hareket ederek trafik kurallarına uymaları ve alternatif yol güzergahlarını kullanmaları güvenlik açısından önemli olduğu açıklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber