Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Haziran 2021 - 17:28 Yorum: 0

Trafikte tartıştığı kişiye elinde balta ile saldırmaya kalktı

Antalya'da bir kişi, trafikte tartışma yaşadığı adamın önünü kamyonet ile keserek yanında taşıdığı balta ile saldırmak istedi.

Trafikte tartıştığı kişiye elinde balta ile saldırmaya kalktı

Antalya'da bir kişi, trafikte tartışma yaşadığı adamın önünü kamyonet ile keserek yanında taşıdığı balta ile saldırmak istedi. Gözü dönmüş adamı ikna etmeye çalışan kadının kucağında bulunan küçük çocuk ise büyük korku yaşadı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Serik Caddesi yan yol üzerinde bugün öğle saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde bulunan iki sürücü önce sözlü olarak tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kullandığı kamyonetten inen bir sürücü, yanına aracında taşıdığı baltayı da aldı. Gözü dönüş şahıs, tartışma yaşadığı adama elinde bulunan baltayı salladı. Genci, yanında bulunan kadın ikna etti. Kadının elinde bulunan çocuk ise yaşananlar karşısında büyük korku yaşadı. Saldırgan şahıs bir süre sonra olay yerinden kamyonetine binerek uzaklaştı.

Yaşanan korku dolu anlar ise diğer sürücülerin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber