Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Temmuz 2017 - 14:18 Yorum: 0

Trafikteki kovalamaca kanlı bitti

Şanlıurfa'da bir otomobil ile motosiklet arasında yaşanan kovalamaca kanlı bitti.

Trafikteki kovalamaca kanlı bitti

Şanlıurfa'da bir otomobil ile motosiklet arasında yaşanan kovalamaca kanlı bitti. Otomobildekiler, motosiklet sürücüsüne kurşun yağdırdıktan sonra çarpıp kaçarken yere düşen plaka saldırganları ele verdi. Polis, saldırganların kullandığı otomobilin önünü keserek durdurdu..

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Şehitlik Mahallesi İpekyol Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvar üzerinde bir otomobil ile motosiklet arasında kovalamaca yaşandı. Motosikleti kovalayan otomobildekiler, silahla motosiklet sürücüsüne ateş açtı. Vücuduna 4 kurşun isabet eden motosiklet sürücüsü yaralı halde kaçmaya devam edince kendisini kovalayan otomobil, arkadan çarpıp kaçtı. Yerde sürüklenen motosiklet sürücüsü, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken kaçan otomobil ise yere düşen plakasından tespit edilerek Abide Kavşağında polis tarafından önü kesilerek yakalandı.

Soruşturmanın devam ettiği olayın neden kaynaklandığı ise henüz öğrenilemedi.

Trafikteki kovalamaca kanlı bitti

Trafikteki kovalamaca kanlı bitti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber