Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 24 Kasım 2014 - 15:18 Yorum: 0

Traktör almak için biriktirdiği parası çalındı

Adana'da bir çiftçi, otomobilinin lastiğini tamir ederken aracın torpidosundaki 70 bin lirasının çalındığını iddia etti

Traktör almak için biriktirdiği parası çalındı

ADANA (AA) - Bir çiftçi, traktör almak için biriktirdiği 70 bin liranın, otomobilinin patlayan lastiğini değiştirdiği sırada aracın torpidosundan çalındığını öne sürdü.

Çiftçi Kadir Önal, yeğeni Cemil Korkmaz'ı da yanına alarak, merkez Çukurova ilçesindeki bankadan 70 bin lira çekip, traktör satın almak üzere otomobiliyle yola çıktı.

Toros Mahallesi Kenan Evren Bulvarı'nda, yanlarından geçen otomobildekilerin uyarısı üzerine aracın, patlayan lastiğini değiştirmek için duran Önal, poşet içindeki parayı Cemil Korkmaz'a verdi.

Parayı torpidoya koyan Korkmaz da dayısına yardım için araçtan indi. Lastiği değiştirdikten sonra otomobile binen dayı ile yeğen, torpidodaki para bulamayınca polisi aradı.

Kadir Önal, gazetecilere, "Bankadan ayrıldıktan 10 dakika sonra otomobilin patlayan lastiğini değiştirmek için durduk. Bu sırada para yeğenimdeydi. Yardımcı olmak için parayı araçta bırakıp yanıma geldi. Aracın torpido bölümüne koyduğu parayı yerinde bulamayınca durumu polise bildirdik. Biz lastikle uğraşırken birileri parayı çalmış olabilir" dedi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber