Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Ekim 2016 - 12:28 Yorum: 0

Traktörün arkasına bağlanan köpeği, sürücülerin dikkati kurtardı

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, traktörün römorkuna bağladığı köpeğin, bir süre koşmasına karşın daha fazla dayanamayarak sürüklenmeye...

Traktörün arkasına bağlanan köpeği, sürücülerin dikkati kurtardı

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, traktörün römorkuna bağladığı köpeğin, bir süre koşmasına karşın daha fazla dayanamayarak sürüklenmeye başladığını fark eden diğer sürücüler, traktör sürücüsünü durdurarak köpeğin hayatta kalmasını sağladı.

Çorlu'da traktör römorkuna bağlanan bir köpeğin yolda sürüklendiği anlar güvenlik kameralara yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Çorlu yönünden Türkgücü yönüne gitmekte olan bir traktörün sürücüsü römorkun arkasına bağladığı köpekle yolda bir süre ilerledi. Römorkun ardından bir müddet koşan köpek, daha fazla dayanamayınca sürüklenmeye başladı.

Römorkun arkasında bağlı köpeğe eziyet çektirildiğini gören bir fabrikanın güvenlik görevlisi yola çıkarak duruma müdahale etti. Diğer sürücülerin de ikazı ile duran traktör sürücüsü römorka bağlı köpeğin ipini çözdü. Fabrika güvenlik görevlisinin yardımına koştuğu köpek, ortaya çıkan görüntülerin ardından, duruma müdahale eden hayvanseverler tarafından Çorlu Belediyesi Hayvan Bakım Merkezine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber