Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2016 - 09:18 Yorum: 0

Trakya Bölgesi İşgücü Analizi raporu hazırlanacak

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı tarafından ortak finanse edilen "Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer...

Trakya Bölgesi İşgücü Analizi raporu hazırlanacak

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı tarafından ortak finanse edilen "Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetlerinin Verilmesi" adlı proje kapsamında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan "Odak Grup Toplantısı" sonucunda TR21 Trakya Bölgesi İşgücü Analizi raporu hazırlanacak.

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Türkiye Cumhuriyet ve Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından ortak finanse edilen "Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetlerinin Verilmesi" adlı proje kapsamında Çorlu TSO'da "Odak Grup Toplantısı" yapıldı. Toplantıya Çorlu TSO Meclis Üyesi Mesut Tavukçu da katıldı.

Odak grup toplantısı, üniversitelerdeki kariyer merkezleri ve gençlerin istihdam edilmesi ile ilişkisi olan işveren kuruluşların da görüşlerinin alınması ve niteliksel bilgilerin temini amacıyla düzenlendi.

Bu çalışmalardan elde edilen bilgiler saha ekibinin elde ettiği niceliksel veriler ile birleştirilerek TR21 Trakya Bölgesi İşgücü Analizi raporu hazırlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber