Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 18:28 Yorum: 0

Trakya için sağanak uyarısı

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre, Tekirdağ ve Kırklareli'de Salı ve Çarşamba günü aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü...

Trakya için sağanak uyarısı

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre, Tekirdağ ve Kırklareli'de Salı ve Çarşamba günü aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, Kırklareli'de salı ve çarşamba günleri için beklenilen sağanak ve gök gürültülü sağanağın, özelikle şehrin doğusunda çok kuvvetli, il genelinde aralıklarla kuvvetli olacağı tahmin edildiği belirtildi. Sağanağın, aynı günlerde Tekirdağ'da da il genelinde aralıklarla kuvvetli olması, metrekareye 20-50 kilogram yağış düşmesi bekleniyor.

Vatandaşlar, su baskını, ani sel yıldırım düşmesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarıldı.

Trakya için sağanak uyarısı

Trakya için sağanak uyarısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber