Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ocak 2018 - 17:03 Yorum: 0

Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Edirne’de toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı Ocak ayı olağan yönetim kurulu toplantısı Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşti.

Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Edirne’de toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı Ocak ayı olağan yönetim kurulu toplantısı Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşti.

Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi başkanlığında yapılan toplantıya Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Saffet Üresin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldı.

Bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesinin ardından Ajans Yönetim Kurulu Toplantısı Genel Sekreter Mahmut Şahin'in gündemi arz etmesiyle başladı. Daha sonra Trakyalılar Vakfı'nın düzenleyeceği "Trakya Tanıtım Günleri" etkinliği hakkında sunum yapıldı ve Edirne, Kırklareli YDO Hizmet Binalarının bahçe düzenlemesi ile devam eden inşaatları görüşüldü. Bir süredir gündemde olan Lojistik İhtisas OSB kurulması için ön çalışmanın yapılması konusunun ele alınmasından sonra 696 sayılı KHK ile taşeron personelin kadroya geçirilmesi hakkındaki maddeye geçildi. Dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından toplantı sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber