Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Aralık 2019 - 14:13 Yorum: 0

Trakya Motosiklet Kulübü’nden ÇBSK’ya moral yemeği

Çorlu'da kurulu bulunan ve pek çok sosyal sorumluluk projesinin yanı sıra organizasyona imza atan Trakya Motosiklet Kulübü üyeleri Türkiye 2. Basketbol Ligi'nde...

Trakya Motosiklet Kulübü’nden ÇBSK’ya moral yemeği

Çorlu'da kurulu bulunan ve pek çok sosyal sorumluluk projesinin yanı sıra organizasyona imza atan Trakya Motosiklet Kulübü üyeleri Türkiye 2. Basketbol Ligi'nde mücadele veren Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına moral yemeği düzenledi.

Arden Motor Kafe'de düzenlenen ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un da katıldığı programa ÇBSK yöneticileri ile Trakya Motosiklet Kulübü yöneticileri de katıldılar.

Trakya Motosiklet Kulübü üyesi de olan ÇBSK Antrnörü Kurtuluş Yağızer ve takım oyuncularını elde ettikleri başarılı sonuçlardan ötürü kutlayan Trakya Motosiklet Kulübü üyeleri, geçtiğimiz hafta sonu ligdeki ikinci yenilgisini alan ÇBSK sporcularına İstanbul deplasmanında oynayacakları maç öncesi başarı dileklerini de ilettiler.

Düzenlenen yemekte 2020 Avrupa Spor Kenti olan Çorlu için yapılabilecek projeler üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu.

Trakya Motosiklet Kulübü’nden ÇBSK’ya moral yemeği

Trakya Motosiklet Kulübü’nden ÇBSK’ya moral yemeği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber