Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 09 Temmuz 2018 - 20:25 Yorum: 0

Tren kazasının en küçük kurbanı toprağa verildi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenlerin en küçüğü olan 5 aylık Beren Güvenç Kurtuluş, aynı kazada hayatlarını...

Tren kazasının en küçük kurbanı toprağa verildi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenlerin en küçüğü olan 5 aylık Beren Güvenç Kurtuluş, aynı kazada hayatlarını kaybeden annesi ve teyzesi ile yan yana toprağa verildi.

Uzunköprü-Halkalı seferini yaptığı sırada Balabanlı ve Çorlu istasyonları arasında yer alan Sarılar mevkiinde yağış nedeniyle menfezin çökmesi sonucu devrilen trende bulunan ve hayatını kaybeden 24 kişinin en küçüğü olan 5 aylık Beren Güvenç Kurtuluş, aynı kazada hayatlarını kaybeden annesi Derya Güvenç Kurtuluş (30) ve teyzesi Emel Güvenç Duman (36) ile birlikte Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yan yana defnedildi. Kazada hayatını kaybeden Beren bebek, annesi Derya ve teyzesi Emel, Çorlu Merkez (Otogar) Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ergene'nin Vakıflar Mahallesi'ndeki mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze namazına Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, CHP İstanbul Milletvekilleri Ali Şeker ve Sezgin Tanrıkulu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Kurtuluş ve Duman ailesinin yakınları ile dost ve akrabaları katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber