Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:24 Sınav günü gürültü kirliliği yapılmaması yönünde uyarı08:18 Bakan Yerlikaya: “İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonlarında organ...08:17 İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, “Gece meydana gelen patlama...08:16 Çizgi kitap kahramanı "Şakrak" Erzincan’da çocuklarla buluştu08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü02:27 Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 3 yaralı02:23 İki aracın çarpıştığı kazada karı koca yaralandı
Spor 20 Şubat 2019 - 11:03 Yorum: 0

Trend Gayrimenkul namağlup şampiyon oldu

Kayseri Recep Kırçıl Birinci Amatör Küme A Grubunu 46 puanla tamamlayan Trend Gayrimenkulspor Kulübü namağlup şampiyon oldu.

Trend Gayrimenkul namağlup şampiyon oldu

Kayseri Recep Kırçıl Birinci Amatör Küme A Grubunu 46 puanla tamamlayan Trend Gayrimenkulspor Kulübü namağlup şampiyon oldu.

Sezona isim değişikliği ile başlayan ve kurduğu kadro ile şampiyonluğun en büyük adayı olan Trend Gayrimenkulspor sezon başı hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

A Grubunda oynadığı 18 maçta 14 galibiyet ve 4 beraberlik alan Kırmızı-Beyazlı takım mağlubiyet yüzü görmedi. Hem ligi şampiyon olarak hem de namağlup olarak tamamlayan Trend Gayrimenkulspor 18 maçta rakip kalelere 58 gol atarken kalesinde ise 16 gol gördü.

Trend Gayrimenkulspor Kulüp Başkanı Sinan Koçyiğit yaptığı açıklamada, " Şampiyonluk hedefiyle başladığımız 2018-2019 Birinci Amatör Küme A Grubunu namağlup lider bitirerek sezonu tamamladık. Çok şükür ki planlarımız ve hedeflerimize ulaşmanın mutluluğu ile sevincini yaşıyoruz. Sezon başından sezon sonuna kadar emek veren herkese sonsuz teşekkürler. Süper Amatör Küme'ye çıkmaya hak kazanan diğer takımlar Buğdaylıspor, Çamlıca Sağlıkspor ve Talas Anayurtspor'u tebrik ediyorum. İki grupta lig yarışı için mücadele eden tüm takımlara da önümüzdeki sezonda başarılar diliyorum. Ayrıca sezon planlamasında ve mücadelelerde emek veren ASKF yönetimine, Futbol İl Tertip Komitesi ile Kayseri İl Hakem Kuruluna teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Trend Gayrimenkul namağlup şampiyon oldu

Trend Gayrimenkul namağlup şampiyon oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber