Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 15 Ekim 2016 - 21:08 Yorum: 0

Triatlon Yarışları Avrupa Kupası Finali

ETU Triatlon Avrupa Kupası Finali ilk günü elit kadınlar yarışıyla sona erdi.

Triatlon Yarışları Avrupa Kupası Finali

ETU Triatlon Avrupa Kupası Finali ilk günü elit kadınlar yarışıyla sona erdi.

Avrupa Triatlon Birliği (ETU) ve Türkiye Triatlon Federasyonun Alanya Belediyesi ve Alanya Kaymakamlığının destekleriyle düzenlediği Triatlon Avrupa Kupası Finalinin ilk gününde yaş grupları olimpik, genç kadınlar ve elit kadınlar yarışları düzenlendi.

Galip Dere Plajı'nda başlayan triatlonun ilk gününün son kategorisinde elit kadınlarda bin 500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşu etapları yapıldı. Yarış sonunda İngiltere'den Lucy Hall 2 saat, 55 saniyelik derecesiyle birinciliği, Ukrayna'dan Yuliya Yelistratova 2 saat, 2 dakika, 15 saniyelik derecesiyle ikinciliği, İngiltere'den Sophie Coldwell de 2 saat, 2 dakika, 33 saniyelik derecesiyle üçüncülüğü elde etti.

Genç kadınlarda ise sporcular 750 metre yüzme, 20 kilometre bisiklet ve 5 kilometre koşu etaplarında kürsü mücadelesi verdi. Almanya'dan Sophie Fischer 1 saat, 5 dakika 32 saniyelik derecesiyle birinciliği, İngiltere'den Lucy Farguhar 1 saat, 5 dakika, 40 saniyelik derecesiyle ikinciliği, Türkiye'den İlayda Kara da 1 saat 6 dakika 14 saniyelik derecesiyle üçüncülüğü aldı.

Yaş grupları olimpik mesafe kategorisi ise 86 sporcu bin 500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşu etabıyla tamamlandı.

Organizasyon yarın sprint mesafe yaş grupları, genç erkek ve elit erkek yarışlarıyla sona erecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber