Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 26 Mayıs 2018 - 14:08 Yorum: 0

Trimbox’tan dijital mağaza uygulaması

TrimboxPazarlama A.Ş.'nin yeni satış yöntemi olan dijital mağaza uygulamasının tanıtım toplantısında konuşan Yurttaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı...

Trimbox’tan dijital mağaza uygulaması

TrimboxPazarlama A.Ş.'nin yeni satış yöntemi olan dijital mağaza uygulamasının tanıtım toplantısında konuşan Yurttaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evren Yurttaş, "Şu an aşırı gerilim sönümleyici denince dünyada tek bir ürün var o da Trimbox" dedi.

Yurttaş Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TrimboxPazarlama A.Ş.'nin yeni satış yöntemi olan dijital mağaza uygulaması bayii ve alt bayilerine tanıtıldı. Yurttaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evren Yurttaş, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "Son 10 yılda elektrik yangınları yüzde 78 artış gösterdi. Teknoloji geliştikçe elektrik hayatımızın içine daha çok girmeye başladı. Elektrikteki aşırı gerilim ise can kayıplarının da yaşandığı yangınlara sebep oluyor. Şu an aşırı gerilim sönümleyici denince dünyada tek bir ürün var o da Trimbox" şeklinde konuştu.

Dijital mağaza uygulaması ile elektrik kaynaklı yangınlar ve hasarları öneyen Trimbox'a çok daha kolay ulaşılabileceğini ifade eden Yurttaş, "Dijital mağaza uygulamasında çeşitli paketler bulunuyor ve bunlara göre farklı derinliklerde kazançlar elde edilebiliyor. Hedefimiz, Türkiye'nin ilk TSE belgeli icadı olup, yüzde 95 yerlilik oranı ile orta yüksek teknoloji sınıfında dünyanın yüzde 70'inde tescili bulunan, şebeke kaynaklı aşırı yüksek voltajın cihaz ve sistemlerde oluşturacağı hasar ve kayıpları önleyen Trimbox'ı dünya pazarlarında satmak ve kullanılır hale getirmektir" dedi.

Trimbox Pazarlama A.Ş'nin yeni satış yöntemi olan dijital mağaza uygulamasının tanıtıldığı toplantıya katılan bayiler ve alt bayiler de,Trimbox'ı elektriğin olduğu ve kullanıldığı her yere ulaştıracaklarını ifade ettiler.

Trimbox’tan dijital mağaza uygulaması

Trimbox’tan dijital mağaza uygulaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber