Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 26 Mart 2015 - 12:33 Yorum: 0

TRT Belgesel, belgesele bakış açısını yeniledi

İZMİR (AA) - TRT Belgesel kanalının yeni yayın içeriği ile belgesele bakış açısını yenilediği belirtildi.TRT Belgresel Kanal Kooordinatörü Süleyman Tezgel, TRT İzmir Bölge Müdürlüğü...

TRT Belgesel, belgesele bakış açısını yeniledi

İZMİR (AA) - TRT Belgesel kanalının yeni yayın içeriği ile belgesele bakış açısını yenilediği belirtildi.

TRT Belgresel Kanal Kooordinatörü Süleyman Tezgel, TRT İzmir Bölge Müdürlüğü binasında basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Tezgel yenilenen yayın içeriğinin lansmanının 4 Nisan'da yapılacağını, 5 Nisan'da da yeni içerikle yayın yapılacağını söyledi.

Dünyanın şimdiye kadar başkalarının gözünden izlendiğini ifade eden Tezgel, artık Türk yönetmenlerin gözünden anlatılacağını kaydetti.

Yeni yayın içeriğinde sadece Afrika'nın doğal hayatına değil, son teknolojik imkanlarla Anadolu'daki vahşi hayata da tanıklık edileceği, ünlü drama yönetmenleri desteğinde hazırlanan setlerde tarih belgesellerinin izleyiciyle buluşacağı aktarıldı.

Türkiye'nin dünyaya televizyon yapımı ihraç eden güçlü altyapısının, belgesel de üreteceği, amacın dünyayla rekabet eden güçlü bir Türk belgeselciliği oluşturmak olduğu dile getirildi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber