Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 10:48 Yorum: 0

TSE Başkanı Korkmaz, Uluslararası Standardizasyon Forumu’na katılacak

Ukrayna'da düzenlenecek olan Uluslararası Standardizasyon Forumu'na katılacak olan Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Sebahittin Korkmaz ziyaret...

TSE Başkanı Korkmaz, Uluslararası Standardizasyon Forumu’na katılacak

Ukrayna'da düzenlenecek olan Uluslararası Standardizasyon Forumu'na katılacak olan Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Sebahittin Korkmaz ziyaret kapsamında ikili temaslarda da bulunacak.

TSE Başkanı Sebahittin Korkmaz, 14 Ekim Dünya Standartlar Günü nedeniyle 11-12 Ekim 2016 tarihleri arasında, Ukrayna Standartlar Teşkilatı tarafından Kiev'de düzenlenecek olan Uluslararası Standardizasyon Forumunu katılmak üzere Ukrayna'ya gidecek.

"Standartlar Güven oluşturur" teması ile düzenlenen Forumda standardizasyon, meteoroloji, uygunluk değerlendirme ve piyasa gözetimi konuları ayrıntılı olarak ele alınacak.

TSE Başkanı Korkmaz, ziyaret kapsamında, Ukrayna Devlet Standardizasyon, Meteoroloji ve Belgelendirme Kuruluşu (DSTU) ile ikili temaslar da gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber