Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 10 Ekim 2016 - 11:38 Yorum: 0

TSE, Pardus GNU/Linux Göç Uzmanı Personel Belgelendirmesine başladı

Türk Standardları Enstitüsü tarafından Pardus GNU/Linux Göç Uzmanı Personel Belgelendirmesi (TSE K 492) kapsamında 14 Ekim tarihinde teorik yazılı sınav...

TSE, Pardus GNU/Linux Göç Uzmanı Personel Belgelendirmesine başladı

Türk Standardları Enstitüsü tarafından Pardus GNU/Linux Göç Uzmanı Personel Belgelendirmesi (TSE K 492) kapsamında 14 Ekim tarihinde teorik yazılı sınav yapılacak.

Türk Standardları Enstitüsü (TSE), TÜBİTAK tarafından geliştirilen KOBİ'lerin ve kamu kuruluşlarının kullanımı için hazırlanmış güvenli, performanslı ve kullanıcı dostu arayüzlü GNU/Linux dağıtımı olan milli işletim sistemi Pardus'un etkin kullanımı için TSE K 492 Pardus GNU/Linux Göç Uzmanı Personel Belgelendirmesi dokümanı hazırlayarak yayınlandı. Bu kapsamda, TSE Bilişim Teknolojileri Test ve Belgelendirme Dairesi Başkanlığı, 14 Ekim 2016 tarihinde Ankara'da, Pardus GNU/Linux Göç Uzmanı Personel Belgelendirmesi (TSE K 492) için teorik yazılı sınav yapacak. Sınav, Pardus Kullanıcı Yetkinlik Düzey-1 (PK-1), Pardus Kullanıcı Yetkinlik Düzey-2 (PK-2) ve Pardus Sistem Yöneticisi Düzey-1 (PSY-1) yetkinliklerinde olacak. Sınava başvurmak isteyenlerin en geç 13 Ekim 2016 saat 13.00'e kadar başvurularını TSE'ye yapmaları gerekiyor. Adaylar konuyla ilgili detaylı bilgiye kurumun internet sitesinden ulaşabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber