Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 11:24 Yorum: 0

TSG Anadolu Hastanesi ile Bilecik Bem-Bir-Sen arasında protokol imzalandı

Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN ) Bilecik İl Temsilciliği arasında "Özel...

TSG Anadolu Hastanesi ile Bilecik Bem-Bir-Sen arasında protokol imzalandı

Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN ) Bilecik İl Temsilciliği arasında "Özel Sağlık Hizmeti Sözleşmesi" imzalandı.

Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi'nde gerçekleştirilen imza törenine, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Bilecik Bem-Bir-Sen İl Başkanı Güray Karamankaya ve Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kayıhan Çağlar katıldı.

İmza töreninde Bilecik Bem-Bir-Sen yönetimi ve üyeleri adına konuşan Genel Başkan Yardımcısı Sevinç, üyelerine böyle bir imkânı sunan Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi'ne teşekkür etti.

Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kayıhan Çağlar ise güvenli ve kaliteli sağlık hizmetini Eskişehir'den sonra Bilecik Şubesi üyelerine de indirimli olarak sunacaklarından dolayı mutluluk yaşadıklarını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber