Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Ekim 2016 - 15:24 Yorum: 0

TSK: "Hakkari Çukurca kırsalında hava herakatı düzenlendi"

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari Çukurca kırsalında düzenlenen hava harekatı ile bölgede tespit edilen 2 dinamik hedefe ve bölgedeki silah mevzilerine...

TSK: 'Hakkari Çukurca kırsalında hava herakatı düzenlendi'

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari Çukurca kırsalında düzenlenen hava harekatı ile bölgede tespit edilen 2 dinamik hedefe ve bölgedeki silah mevzilerine 8 adet bomba atıldığını açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, 07 Ekim 2016 tarihinde 09.45-10.11 saatleri arasında Hakkâri/Çukurca kırsalına Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendiği belirtilerek; bölgede tespit edilen 2 adet dinamik hedefe ve bölgedeki silah mevzilerine 8 adet bomba atıldığı, hasar ve zayiat tespit faaliyetlerinin devam ettiği kaydedildi.

Görevini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber