Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Temmuz 2022 - 09:53 Yorum: 0

TSK Paraşüt Takımı, Avusturya’da bir atlayışta alınan en yüksek puan rekorunu kırdı

Avusturya'da düzenlenen Dünya Paraşüt Şampiyonası'na katılan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Paraşüt Takımı, dörtlü formasyon kategorisinde 17 takım...

TSK Paraşüt Takımı, Avusturya’da bir atlayışta alınan en yüksek puan rekorunu kırdı

Avusturya'da düzenlenen Dünya Paraşüt Şampiyonası'na katılan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Paraşüt Takımı, dörtlü formasyon kategorisinde 17 takım arasında, dördüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Takım ayrıca 33 puan ile şampiyonada bir atlayışta alınan en yüksek puan rekorunu da kırdı.

TSK Paraşüt Takımı, 20-30 Haziran 2022 tarihleri arasında Avusturya'da düzenlenen 45'inci CISM Dünya Paraşüt Şampiyonası'nda dörtlü formasyon kategorisinde 17 takım arasında, 200 puanla 4'üncü sırayı aldı. TSK Paraşüt Takımı kurulduktan kısa bir süre sonra uluslararası seviyede ilk defa 2021 yılında Katar'da düzenlenen 44'üncü CISM Dünya Paraşüt Şampiyonası'na katılmıştı. Bu şampiyonada dörtlü formasyon kategorisinde 19 takım arasında 167 puanla 9'uncu sırada yer almıştı. Ayrıca Katar-2021'de düzenlenen şampiyonada bir atlayışta alınan en yüksek puan olan 30 puan rekorunun da sahibi olan TSK Paraşüt Takımı, Avusturya'da kendisine ait rekoru 33 puana çıkararak yeniledi. TSK Paraşüt Takımı'nın önümüzdeki yıl yapılacak şampiyonadaki hedeflerinin ise ilk üç arasında yer almak ve rekoru daha da geliştirmek olduğu ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber