Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Şubat 2018 - 22:53 Yorum: 0

TSK: “Şanlıurfa’da sele kapılan 2 askerin naaşlarına ulaşıldı”

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şanlıurfa Akçakale, 3'ncü Hudut Alay Komutanlığına bağlı Hudut Karakolunda nöbet görevini sürdürürken sele kapılan...

TSK: “Şanlıurfa’da sele kapılan 2 askerin naaşlarına ulaşıldı”

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şanlıurfa Akçakale, 3'ncü Hudut Alay Komutanlığına bağlı Hudut Karakolunda nöbet görevini sürdürürken sele kapılan 2 askerin naaşlarına ulaşıldığını açıkladı.

TSK'dan yapılan yazılı açıklamada, "18 Şubat 2018 tarihinde, 3'ncü Hudut Alay Komutanlığına (Akçakale/Şanlıurfa) bağlı Hudut Karakolunda nöbet görevini sürdürürken sele kapılan iki kahraman silah arkadaşımızın naaşlarına ulaşılmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber