Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Nisan 2017 - 10:08 Yorum: 0

TSK: "Şırnak Bestler-Dereler kırsalında iki asker şehit oldu"

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak Bestler-Dereler kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada iki askerin şehit olduğunu...

TSK: 'Şırnak Bestler-Dereler kırsalında iki asker şehit oldu'

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak Bestler-Dereler kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada iki askerin şehit olduğunu açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, "23 Nisan 2017 tarihinde saat 07.30 sularında Şırnak/Bestler-Dereler kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber