Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Eylül 2016 - 18:38 Yorum: 0

TSK’dan Çukurca kırsalına hava harekâtı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalına düzenlenen hava harekatında bir dinamik hedef ve teröristlerin barındığı...

TSK’dan Çukurca kırsalına hava harekâtı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalına düzenlenen hava harekatında bir dinamik hedef ve teröristlerin barındığı bir mağara imha edildi.

TSK'dan yapılan açıklamada, "6 Eylül 2016 tarihinde 15.47-16.30 saatleri arasında Çukurca kırsalında alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen 1 adet dinamik hedef ve teröristlerin barındığı bir mağara ateş altına alınarak imha edilmiştir. Hava taarruzunu icra eden savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber