Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Temmuz 2017 - 08:13 Yorum: 0

TSK’dan Kuzey Irak, Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerine hava harekatı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerinde saldırı hazırlığı içerisinde olduğu tespit edilen 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini...

TSK’dan Kuzey Irak, Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerine hava harekatı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerinde saldırı hazırlığı içerisinde olduğu tespit edilen 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TSK'dan yapılan bilgilendirmede, 27 Temmuz 2017 günü Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerinde hudut hattındaki karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığı içerisinde olduğu keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen 4 bölücü terör örgütü mensubunun Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekatı sonucunda etkisiz hale getirildiği bildirildi. Harekatta ayrıca bölgedeki teröristler tarafından kullanılan 7 barınma yeri, 4 silah mevzi, 11 mağara ve 2 Doçka silahının da imha edildiği kaydedildi. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndüğü öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber