Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Aralık 2017 - 09:08 Yorum: 0

TSK:"Kuzey Irak’ın Zap Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerine düzenlenen hava harekatı ile 5 terörist etkisiz hale getirildi"

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'ın Zap Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerine düzenlenen hava harekatı ile 5 terörist etkisiz hale getirildiğini...

TSK:'Kuzey Irak’ın Zap Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerine düzenlenen hava harekatı ile 5 terörist etkisiz hale getirildi'

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'ın Zap Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerine düzenlenen hava harekatı ile 5 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak kuzeyinde bulunan bölücü terör örgütüne ait hedeflerin etki altına alınmasına devam edildiği vurgulanarak, " Keşif/gözetleme vasıtaları ile Irak Kuzeyi Zap, Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde, hudut hattındaki karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu teröristlere yönelik 14 Aralık 2017 tarihinde icra edilen hava harekâtında silahlı 5 terörist etkisiz hale getirilmiş, bölücü terör örgütü tarafından kullanılan barınak ve sığınaklar tahrip edilmiştir" denildi.

Harekâta katılan uçakların emniyetle üslerine döndükleri bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber