Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Eylül 2016 - 13:13 Yorum: 0

TSKM fotoğraflarla şenlendi

Maltepe Belediyesi'nin Eylül ayındaki kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, iki fotoğraf sergisi sanatseverlerle buluştu.

TSKM fotoğraflarla şenlendi

Maltepe Belediyesi'nin Eylül ayındaki kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, iki fotoğraf sergisi sanatseverlerle buluştu.

Almanya'daki göçmen işçiler ve göç üzerine yaptığı çalışmalarıyla da tanınan tiyatro ve fotoğraf sanatçısı Mehmet Ünal'ın "Memleket Almanya" isimli fotoğraf sergisi, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde (TSKM) düzenlenen kokteylle ziyarete açıldı. Sergide, Ünal'ın 1960'lı yıllarda Türkiye'den Almanya'ya başlayan ve 1980'e değin süren göçün toplumsal boyutunu gözler önüne serdiği eserleri yer alıyor. Portre fotoğrafçılıkta en başarılı isimlerden biri olan sanatçının sergisi, 30 Eylül'e kadar Galeri A/B'de ziyarete açık olacak.

"100" Maltepe'de açıldı

Doktor Emre İlhan'ın "100" adını verdiği ilk fotoğraf sergisi de, TSKM Galeri Maltepe'de açıldı. Sergide, sanatçının insanların yüzlerine ait görüntülerini kendi bakış açısından yansıtan birbirinden farklı eserleri yer alıyor. Sergi, 25 Eylül'e kadar ziyaret edilebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber