Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Temmuz 2014 - 14:03 Yorum: 0

TSK'nın arama kurtarma faaliyetleri

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin, yurdun farklı yerlerinde denizde kayboldukları bildirilen 7 kişiyi sağ olarak kurtardıkları, 6 kişinin de cesedine ulaştıkları bildirildi

TSK'nın arama kurtarma faaliyetleri

ANKARA (AA) - Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin, yurdun farklı yerlerinde denizde kayboldukları bildirilen 7 kişiyi sağ olarak kurtardıkları, 6 kişinin de cesedine ulaştıkları bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasında TSK'nın arama kurtarma faaliyetlerine ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Antalya'nın Kumluca ilçesi Adrasan Mahallesi sınırları içerisinde, bir şahsın yürüyüş amacıyla gittiği Musa Dağı mevkisinde kaybolduğu Jandarma Genel Komutanlığına bildirildi. Talep üzerine bölgeye giden ekipler şahsı sağ olarak buldu.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Kumsaz sahilinde denize giren bir şahın kaybolduğu bilgisi üzerine arama başlatan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri herhangi bir bulguya rastlayamadı. Arama çalışmaları sürüyor.

İstanbul'un Silivri ilçesinde Semizkumlar plajında denize giren ve kaybolduğu belirtilen şahsı arama çalışmaları da devam ediyor. 

Ordu'nun Ünye ilçesi, Çınarsu mevkisinde denize giren iki şahsın kaybolduğu bilgisi üzerine harekete geçen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, şahıslardan birini ölü, diğerini sağ olarak buldu.

İstanbul'da Anadolu yakası Karaburun sahilinde denize giren iki şahsı arayan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri herhangi bir bulguya rastlamadı. Arama faaliyetleri sürüyor. 

Kırklareli'nin Kıyıköy ilçesinde de denize giren ve kaybolduğu bildirilen kişiye ulaşılamadı. Aramalar devam ediyor. 

Yine Kıyıköy'de Selvez Plajı'nda denize giren iki kişiyi arayan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, bir kişinin cesedine ulaştı. Diğer şahıs da vatandaşlar tarafından ölü olarak bulundu. 

İstanbul Kilyos-Dereağzı mevkisi Baykent plajında denize giren iki şahıstan biri vatandaşlar tarafından kurtarılırken diğer şahsı arama çalışmaları sürüyor. 

-Babalarını kurtarmak isterken kayboldular-

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, boğulma tehlikesi geçiren babasını kurtarmak için denize giren iki kişi babasını kurtardıktan sonra kayboldu. Şahısları arama faaliyeti devam ediyor. 

Antalya'da Finike Körfezi açıklarında seyir halinde bulunan bir teknede çıkan yangın üzerine, teknede bulunan dört kişi lastik bota binerek yanan tekneden uzaklaştı. Yardım talebi üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri şahısları sağ olarak kurtardı.

Bartın Amasra ilçesinde alkollü olarak denize giren ve kaybolan kişinin de cesedine ulaşıldı.

Çanakkale Gelibolu sahilinden zıpkınla balık avlamak için denize girerek kaybolan kişinin cesedi ise sahile vurmuş durumda bulundu.

İstanbul Büyükçekmece'den özel bir tekneyle denize açılan ve haber alınamayan kişinin arama kurtarma faaliyetlerine devam edildi ancak kişiye ulaşılamadı.

 Sarıyer'de Kilyos Kısırkaya Plajı'ndan, denize giren kaybolan kişi ise ölü olarak bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber