Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 12:24 Yorum: 0

TSM Gençlik Korosu, yeni dönem çalışmalarına başladı

H. Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi ve Odunpazarı Halk Eğitimi Merkezi'nin ortaklaşa oluşturduğu TSM Gençlik Koro'su, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı çalışmalarına...

TSM Gençlik Korosu, yeni dönem çalışmalarına başladı

H. Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi ve Odunpazarı Halk Eğitimi Merkezi'nin ortaklaşa oluşturduğu TSM Gençlik Koro'su, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı çalışmalarına başladı.

Kora şefi Tülay Türkmen, gençleri bugüne kadar ihmal edilen sanat musikisini sevdirmeyi ve onları akademik Türk Müziği Eğitimiyle iyi bir seviyeye getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Şef Türkmen, "Bu eğitim ve öğretim yılında 4'üncü sanat yılına giren koromuz aramıza katılan yeni öğrencilerimizle 65 kişiye ulaştı. 1 Ekim 2016 Cumartesi günü koromuzun açılışını yaptık ve çalışmalarımıza başladık. Gençlerimize bugüne kadar ihmal edilen sanat musikimizi, sevdirmeyi ve onları akademik Türk Müziği Eğitimiyle iyi bir seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımızda H. Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi Müdürü Şenol Uçar'ın büyük destekleri ve Odun Pazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün büyük katkıları var. Ayrıca sanat danışmanı Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu Hoca ve Şefi, Ünlü Bestekar Hüseyin Erbay'ın gözetiminde, Halk Eğitimi Merkezi TSM korosunun çok değerli saz sanatçıları ile koromuzu çalıştırıyorum. Nisan ayında bir konser gerçekleştireceğiz. TRT Okul TV'de bir program planlanmakta. Gençlerimize asil ve yüce musikimizi bir nebze olsun sevdirebiliyor ve onlara bu ummanda gezdirebiliyorsam ne mutlu bana" ifadelerini kullandı.

TSM Gençlik Korosu, yeni dönem çalışmalarına başladı

TSM Gençlik Korosu, yeni dönem çalışmalarına başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber