Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Mayıs 2017 - 09:28 Yorum: 0

TSO’ da ormancılık anlatıldı

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ZTSO'da ormancılık anlatıldı.

TSO’ da ormancılık anlatıldı

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ZTSO'da ormancılık anlatıldı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nın tertip ettiği katılımcı yaklaşım zirvesi'nde Zonguldak" ta yürütülen ormancılık faaliyetlerini anlatıldı.

Toplantıda konuşan Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, "Zonguldak İli ekonomisinin geliştirilmesi için bürokrasiden ve dost kuruluşlardan bilgi alıyoruz. Zonguldak" ta kömür haricinde farklı sektörlerden bilgi alarak Zonguldak ekonomisin geliştirmek istiyoruz. Orman Ekonomisinin alternatif bir kaynak değeri olarak kullanılması için bir araya gelindiğini ve katılımlarından ötürü Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel" e teşekkür etti."

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel ise sunum eşliğinde Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ormancılık çalışmaları ile odun kökenli birincil orman ürünleri ile odun dışı orman ürünleri, ekoturizm, orköy ve diğer sektörler ile işbirliği konularında bilgi verdi.

Yapılan değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi.

Zirveye, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Zonguldak TSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Orman Bölge Müdür Yardımcıları Engin Keleş, Gültekin Aksan ve Cevdet Çiçek, Zonguldak Orman İşletme Müdürü Hüseyin Albayrak ile Zonguldak TSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya. Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay, Başkan Vekili Necmi ABAY, Meclis Başkan Vekili Ömer Faruk Yıldız ve diger Yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı.

TSO’ da ormancılık anlatıldı

TSO’ da ormancılık anlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber