Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 24 Nisan 2018 - 18:18 Yorum: 0

TSO yeni yönetiminden başkan Vergili’ye ziyaret

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier ve Meclis Başkanı Salih Yılmaz Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret...

TSO yeni yönetiminden başkan Vergili’ye ziyaret

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier ve Meclis Başkanı Salih Yılmaz Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Karabük TSO seçimleri sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mehmet Mescier ve Meclis Başkanı Salih Yılmaz ile TSO'nun yeni yönetimi Vergili'yi makamında ziyaret etti. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, TSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mehmet Mescier ve Meclis Başkanı Salih Yılmaz ile yeni yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber