Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Temmuz 2018 - 10:43 Yorum: 0

TŞOF’da yönetim görev bölümü yaptı

Haziran ayının son haftasında seçimlerini tamamlayan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) yöneticileri mazbatalarını aldı.

TŞOF’da yönetim görev bölümü yaptı

Haziran ayının son haftasında seçimlerini tamamlayan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) yöneticileri mazbatalarını aldı.

TŞOF yöneticilerinin mazbatalarını almasının ardından federasyon genel merkezinde Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Apaydın'ın başkanlığında toplanan yeni yönetim kurulu, yeni dönem için iki başkan vekilinin seçimini de gerçekleştirdi. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık ve İstanbul Bahçelievler Şoförler Esnaf Odası Başkanı Halit Yılmaz yeni dönemde TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın'ın başkanvekilliklerini yürütecek.

"Görevimizin bilincindeyiz"

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanvekilliği görevine getirilen Anık ve Yılmaz, görevlerinin bilincinde olduklarını belirterek, "Görev süremiz içerisinde şoför esnafımızın sorunlarının çözümünde başkanımız Fevzi Apaydın ile birlikte sırt sırta verip tüm sorunların üzerinden geleceğiz. Ülke genelinde 700'e yakın meslek odamız ve 500 bini aşkın şoför esnafımızın sorunlarını ülkemizin yeni yönetim sisteminde en kısa zamanda çözüme kavuşturulması için gereken çalışmayı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Minibüsçü, kamyoncu, taksici, servis aracı, halk otobüsü demeden ulaştırma sektöründe hizmet sunan meslektaşlarımızın sorunlarının çözüme kavuşturulması hem de kalite çıtamızın daha da yukarıya taşınması için Başkanımız Fevzi Apaydın ve yönetimdeki arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber