Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

TSYD Antalya Şubesi'nde olağan genel kurul yapıldı

ANTALYA (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi Başkanlığına İbrahim Okumamış yeniden seçildiTSYD Antalya Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu, dernek binasında gerçekleştirildi. Tek...

TSYD Antalya Şubesi'nde olağan genel kurul yapıldı

ANTALYA (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi Başkanlığına İbrahim Okumamış yeniden seçildi

TSYD Antalya Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu, dernek binasında gerçekleştirildi. Tek listenin sunulduğu genel kurulda İbrahim Okumamış, Ahmet Geven, Emin Demir, Erkan Erman, Fazıl Tunç, Şifa Çiçek ve Murat Özgen yönetim kuruluna, Ali Tongülüs, Erdoğan Kahya ve Recai Morko denetim kuruluna, Abdülkadir Kalender, Ali Tongülüs, Sabri Çağlar, Osman Öztokmak, Teoman Eriş ve Ersin Aydın da genel merkez delegasyonuna seçildi.

Okumamış, yeni dönemde hedefleri arasında tesisleşmenin bulunduğunu belirterek, "Hedefimiz turizmde bir marka olan Antalya'yı sporda da bir marka şehir yapabilmek adına çalışmalara katkı koymaktır" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber